Μπήκε στο περιθώριο με Σκόρδα και Σούλη

από AllAboutARIS

Δεν είναι μόνο ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης τον Ηλία Σταυρόπουλο.

Δεν είναι μόνο ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης τον Ηλία Σταυρόπουλο. Από τα τέλη Δεκεμβρίου όπου ανέλαβε η νέα διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα και την τεχνική ηγεσία ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο περιθώριο και εξαφανίστηκε.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου του έδωσε την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τον έκανε βασικό στέλεχος της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ήταν το… ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου, ο Σταυρόπουλος είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος!

Είχε το απόλυτο συμμετοχών (17) μαζί με τον Ανδρέα Τάτο. Εκείνο το παιχνίδι όμως στις 23 Δεκεμβρίου ήταν και το τελευταίο του με την πρώτη ομάδα! Μάλιστα όχι μόνο δεν ξανά έπαιξε λεπτό, δεν βρισκόταν καν στις αποστολές.

Στην αρχή ο Σούλης Παπαδόπουλος δικαιολογήθηκε ότι είχε πέσει μεγάλος βάρος στον… μικρό και έπρεπε να αποφορτιστεί αλλά φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Η διοίκηση δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής άρχισε να νιώθει… ξένο σώμα.

Όταν μάλιστα ήρθε και ο τραυματισμός του και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του ολοκληρώθηκε η ζημιά. Εκτός όμως από τη διοίκηση Σκόρδα και τον προπονητή Παπαδόπουλο, υπήρξε λάθος χειρισμός και από τη νέα διοίκηση. Εδώ και ένα μήνα που ανέλαβε ο Πάνος Στεφανίδης και οι συνεργάτες του δεν έκατσαν να μιλήσουν μαζί του.

Τη στιγμή μάλιστα που έχει γίνει ένας πρώτος κύκλος επαφών με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο διεθνής με την Νέων Ηλίας Σταυρόπουλος να καταθέσει προσφυγή και να ζητά την ελευθερία του.

Προτεινόμενα Άρθρα