Τους απειλεί με γυμνά βίντεο!

από AllAboutARIS

Άγνωστος και το πιθανότερο, ψυχικά διαταραγμένος άνδρας, φέρεται να απειλεί τους Άγγλους διεθνείς με ανάρτηση βίντεο στα οποία απεικονίζονται γυμνοί στα αποδυτήρια!

Μείζον θέμα με την ασφάλεια και την των παικτών της εθνικής ομάδας της Αγγλίας φαίνεται ότι προκύπτει έπειτα από δημοσίευμα της «Daily Star». Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, άγνωστος, απειλεί τους Τζο Χαρτ και Ντάνιελ Στάριτζ, με την ανάρτηση βίντεο στα οποία οι δύο διεθνείς απεικονίζονται γυμνοί στο μπάνιο των αποδυτηρίων!

Ο άνθρωπος που απειλεί τους ποδοσφαιριστές, έχει… ιστορικό με τους Άγγλους, αφού στο παρελθόν έχει ενοχλήσει και τους Μάικλ Όουεν και Γουέιν Μπριτζ. Αυτή τη φορά, οι στόχοι του είναι οι Χαρτ και Στάριτζ, με τον τελευταίο να λαμβάνει και μήνυμα στο twitter από την ιστοσελίδα με την ονομασία «troll», η οποία τον απειλεί ουσιαστικά με τη δημοσίευση υλικού που αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.
Η FA θα πραγματοποιήσει έρευνα, ωστόσο, μέχρι να υπάρξει κατάληξη, θα τίθεται πλέον ζήτημα ανεπαρκούς ασφάλειας των παικτών.