Φόβοι FIFA για στοιχηματισμό στο Βραζιλία – Καμερούν

από AllAboutARIS

Ως υψηλού κινδύνου για παράνομο στοιχηματισμό έχει χαρακτηρίσει η FIFA το προσεχές ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Mundial μεταξύ της διοργανώτριας χώρας και του Καμερούν.

Συγκεκριμένα αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φοβούνται το ενδεχόμενο εγκληματικές οργανώσεις να πλησιάσουν τους ποδοσφαιριστές των «λιονταριών», ώστε να τους «επηρεάσουν» σχετικά με τον αριθμό των τερμάτων που θα δεχτούν! Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στη βραζιλιάνικη εφημερίδα – εκ των κορυφαίων της χώρας – «Folha de São Paulo» του διευθυντή ασφάλειας της FIFA, Ραλφ Μίτσκε.

«Βλέπουμε ότι αυτό το παιχνίδι διατρέχει περισσότερο ρίσκο από ότι η έναρξη ή ο τελικός του Μουντιάλ. Αυτό το παιχνίδι είναι πιο ευάλωτο. Υπάρχει φόβος μήπως κάποια εγκληματική οργάνωση πλησιάσει τους ποδοσφαιριστές και τους δελεάσει με ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό» τόνισε ο τελευταίος επισημαίνοντας ότι οι φόβοι εστιάζονται στον αριθμό των γκολ που θα δεχτεί το αποκλεισμένο από τη συνέχεια της διοργάνωσης, Καμερούν, σε περίπτωση που παίκτες των «λιονταριών» προσεγγιστούν από δίκτυο επιτηδείων και παράνομου στοιχηματισμού που κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ! Βεβαίως, η δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων ανησυζιών εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής του συγκεκριμένου ενδεχόμενου.

Προτεινόμενα Άρθρα