Με Ρετζεπέρη, Ρόκκο ο Παπαγεωργίου

από AllAboutARIS

Ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο thessbomb αναφορικά με τις επαφές του Χάρη Παπαγεωργίου. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Άρης έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στο βαρύ έργο που έχει αναλάβει! Ο Χάρης Παπαγεωργίου εργάζεται ακόμη και τα βράδια της Κυριακής, στην προσπάθειά του να λύσει τα καυτά προβλήματα που ταλανίζουν τον Σύλλογο. Ο φακός του  thessbomb  κατέγραψε το στιγμιότυπο που βλέπετε, χθες Κυριακή στις 22:30, στο roof garden του ξενοδοχείου “Νεφέλη”, στο Πανόραμα, όπου ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης είχε συνάντηση με συνεργάτες του. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δημήτρης Ρόκκος και ο Γιάννης Ρετζεπέρης.

Ιδιαίτερα με τον κ. Ρετζεπέρη συζήτησαν μεταξύ άλλων και για θέματα που αφορούν το Γυναικείο Βόλεϊ.
Είναι γεγονός πως όλα τα τμήματα του Συλλόγου χρειάζονται ενίσχυση και απόλυτη συμπαράσταση από τη νέα διοίκηση.
Οι τρεις τους έμειναν μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προς σήμερα Δευτέρα, συζητώντας για πολλά θέματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και αντιμετώπισης.
Εμείς, πιστεύουμε στις ψυχικές αλλά και πνευματικές δυνάμεις της “σημαίας” που ονομάζεται Χάρης Παπαγεωργίου αλλά και των συνεργατών του, που θα συνεχίσουν να εργάζονται μέρα και νύχτα για να ορθοποδήσει ο “ερασιτέχνης” Άρης”.

Προτεινόμενα Άρθρα