Αποκάλυψη-σοκ για τον ποδοσφαιριστή-πορνοστάρ!

από AllAboutARIS

Ετοιμάζεται να φύγει, από την Ελλάδα, ο… επιθετικός

Γιατί δηλώνει “τρελαμένος” ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη; Η απάντηση στο sportdog!

Έπαθε πλάκα ο Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα μόλις είδε τον εαυτό του στα περίπτερα ως πρωταγωνιστή ταινίας πορνό.

O Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία “Η εκδίκηση του ποδοσφαιριστή” της Sirina γυρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια και η κυκλοφορία του dvd έχει ήδη προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην οικογένειά του και την καριέρα του!

“Τον Δημήτρη τον γνωρίζω περίπου εννέα χρόνια και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Πριν από αρκετό καιρό, περίπου επτά χρόνια, κάναμε αυτά τα γυρίσματα μαζί με κάποιες γυναίκες και μάλιστα είχα υπογράψει συμβόλαιο και είχα πάρει και πολλά χρήματα. Ομως, τα χρόνια πέρασαν και δεν περίμενα πως κάποια στιγμή η ταινία θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Όταν έμαθα πως βγήκε νέα ταινία του Σειρηνάκη με τίτλο “Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή Α΄ Εθνικής” έπαθα πλάκα, αφού μπήκα στο ίντερνετ και είδα παντού φωτογραφίες μου. Η γυναίκα μου, που είναι Ελληνίδα, έχει τρελαθεί εντελώς, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω, γιατί όταν γυρίσαμε τα πλάνα, είχα υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο, είμαι παντρεμένος, έχω παιδιά και όπως καταλαβαίνεις, η κυκλοφορία της ταινίας έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην οικογένειά μου”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 31χρονος επιθετικός, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μόνο σε μικρές ομάδες της Β΄ Εθνικής και όχι σε συλλόγους της Σούπερ Λίγκας, παλαιότερα είχε παίξει έναν μικρό ρόλο στην ταινία “Η κληρονόμος”, στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Πέτρος Λαγούτης και η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Προτεινόμενα Άρθρα