Προβλήματα από τη νεροποντή

από AllAboutARIS

Η κακοκαιρία που πλήττει τη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει δεκάδες προβλήματα.

Με αστραπές και καταρρακτώδη βροχή ξύπνησε σήμερα η πόλη της Θεσσαλονίκης. Δρόμοι στην περιοχή του Βαρδάρη και της εκκλησίας των Αγίων Πάντων πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική επεμβαίνει αυτή την ώρα σε υπόγεια για αντλήσεις νερών.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των βουλωμένων φρεατίων στην περιοχή του Βαρδάρη, η στάθμη του νερού έφτασε στα μισά των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να πανικοβληθούν και να σταματήσουν στη μέση του δρόμου. Δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και στο σημείο έσπευσαν τροχονόμοι, που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Επίσης, υπήρξαν προβλήματα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές περιμετρικά του κέντρου της πόλης, ενώ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία τουλάχιστον 20 υπόγεια στην περιοχή της οδού Μοναστηρίου έχουν πλημμυρίσει και γίνονται αντλήσεις υδάτων.

Πηγή: thestival.gr