Προχωράει με Ματσόν και FIBA

από AllAboutARIS

Ο Αντρέα Ματσόν και η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA είναι τα δύο ζητήματα που θέλουν να λύσουν άμεσα στον ΑΡΗ προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά.

Μετά την εξέλιξη στο θέμα Μποχωρίδη και την πώληση του στον Παναθηναικό, οι “κίτρινοι” από την στιγμή που θα έχουν ένα σημαντικό ποσό άμεσα στα ταμεία τους, θα μπορέσουν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Αντρέα Ματσόν για το ποσό των 20.000 ευρώ και να φτάσουν στις πέντε, με την περίπτωση του Άαρον Μάιλς να παραμένει ανοιχτή. Ουσιαστικά το άμεσο όφελος από την πώληση Μποχωρίδη θα είναι η συμφωνία με τον Αντρέα Ματσόν, με τον οποίο ήδη έχει γίνει επαφή. Δεν αποκλείεται να γίνει και νέα προσπάθεια με την πλευρά του Άαρον  Μάιλς, με τους “κίτρινους” να έχουντην δυνατότητα να προσφέρουν μία καλύτερη προκαταβολή. 
Μόλις κλείσει το θέμα Ματσόν, ίσως και την Δευτέρα, τότε στον ΑΡΗ θα περιμένουν τα νέα από την FIBA, αφού θα έχουν στείλει και την συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό. Οι “κίτρινοι”αισιοδοξούν ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα απαντήσει άμεσα και θετικά, προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. 

Προτεινόμενα Άρθρα