Συνεδριάζει για τη νέα ΚΕΔ η ΕΠΟ

από AllAboutARIS

Τα μέλη της νέας ΚΕΔ αναμένεται να ανακοινωθούν γνωστά μετά την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Τα μέλη της νέας ΚΕΔ αναμένεται να ανακοινωθούν γνωστά μετά την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και το θέμα που «καίει» είναι ο υπεύθυνος ορισμού των διαιτητών της Super League.

Ο συνεταιρισμός περιμένει την λίστα από την UEFA ενώ αναμένεται στο σημερινό συμβούλιο να ζητήσει και να πάρει (;) την έγκριση της ΕΠΟ ώστε να κοιτάξει και την περίπτωση Ελληνα πρώην διαιτητή αρκεί να υπάρχει η συγκατάθεση και των 18 ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας.

Η ΕΠΟ, από την πλευρά της, φέρεται να έχει στα χέρια της λίστα από την UEFA με τρεις υποψηφίους: έναν Ιταλό, έναν Σκωτσέζο και έναν Ισπανό, όλοι τους πρώην διαιτητές, με τους οποίους έχει έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επαφή ο Γιώργος Σαρρής και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Η Super League, λοιπόν, θα κληθεί να απαντήσει αν όχι σήμερα, σύντομα αφού ο χρόνος πιέζει καθώς πρέπει να βγουν οι νέοι πίνακες διαιτησίας.

Φήμες που ήθελαν ορισμένες ΠΑΕ να μπλοκάρουν το θέμα του ξένου αρχιδιαιτητή με αφορμή το υψηλό κόστος, διαψεύδονταν χθες. Αν, πάντως, δεν προχωρήσει η περίπτωση του ξένου, από τους Ελληνες τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Γιώργος Μπίκας.

Οσον αφορά την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο Γιώργος Καραμελίδης θα παραμείνει στο πόστο του προέδρου, παρελθόν από τη θέση του αναπληρωτή αναμένεται να αποτελέσει ο Θανάση Μπριάκος (πολλές πιθανότητες να τον αντικαταστήσει συγκεντρώνει ο Χριστόφορος Ζωγράφος) ενώ θα ανακοινωθούν εκτός απρόοπτου οι υπεύθυνοι για τους ορισμούς στη Football League (ακούγεται έντονα το όνομα του Σπύρου Παπαδάκου) και τη Γ` Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα