«Κανένα θέμα Γ’ Εθνικής»

από AllAboutARIS

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να παίξει ο ΑΡΗΣ στη Γ’ Εθνική, όπως επανέλαβε ο Ντίνος Κούης, μιλώντας σήμερα σε γονείς ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ομάδας.

Ως υπεύθυνος των ακαδημιών ο Κούης μίλησε στους γονείς και φυσικά δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον της πρώτης ομάδας, που είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτό των ομάδων Κ19 και Κ17. Δεν υπάρχει θέμα Γ’ Εθνικής. Η προθεσμία έληξε σήμερα οπότε ο ΑΡΗΣ θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική όπως αποφασίστηκε από την αρχή», απάντησε ο βετεράνος άσος των «κίτρινων».

Ο Κούης κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στον ΑΡΗ, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. «Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και το γεγονός ότι φέρατε τα παιδιά σας στον ΑΡΗ. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί και να κοιτάξουμε το καλό του συλλόγου μέσα από τα δικά σας παιδιά. Για εμάς θα είναι επιτυχία να προκύψουν παιδιά που θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.Μακάρι να παίξουν φυσικα όλοι. Αφήνουμε πίσω μας ότι έγινε πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια και κοιτάμε να ξεκινήσουμε από την αρχή την οργάνωση των ακαδημιών».

Κατά τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση των ομάδων Κ19 και Κ17 παρουσιάστηκαν και οι νέοι προπονητές. Στην Κ19 μετά την παραίτηση του Νίκου Πασιαλή, η τεχνική ηγεσία ανατέθηκε στον Δημήτρη Σίτσα, ενώ την Κ17 αναλαμβάνει ο Μανώλης Ιωαννίδης. Αμφότεροι αποτελούν προσωπικές επιλογές του Ντίνου Κούη.

Προτεινόμενα Άρθρα