"Πολύ καλύτερος από πέρυσι ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Εναν ΑΡΗ καλύτερο από πέρυσι είδε ο Δημήτρης Ιτούδης στο “Nick Galis Cup”, τονίζοντας παράλληλα και τα συμπεράσματα που έβγαλε για την δική του ομάδα, μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά: 

Για την παρουσία της ΤΣΣΚΑ στο τουρνουά: “Παίξαμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα. Αυτά που θέλαμε να δούμε τα είδαμε. Προφανώς δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε. Θα ήταν ουτοπία, δεδομένο των αναλογιών και των απουσιών. Οταν η ομάδα εςίναι πιο υγιής, θα βγάλουμεπιο ασφαλή συμπεράσματα. Είδαμε όμως που πρέπει να δώσουμε έμφαση στο τουρνουά. Είμαστε αισιόδοξοι και θα δουλέψουμε για να φτάσουμε ένα επίπεδο παραπάνω”.

Για τον ΑΡΗ: “Είναι πολύ μαχητική ομάδα. Πολύ καλύτερη απο πέρυσι, κάτι στο οποίο βοηθάει και η παρουσία των ξένων παικτών., Εχει καλή δημιουργία και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν από την απομόνωση”.

Για την προσπάθεια των ομάδων της Θεσσαλονίκης να βγει από το μπασκετικό παρασκήνιο:  “Θεωρώ σημαντική την προσπάθεια των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Να μπουν σε βάσεις και θεμέλια σταθερά. Αυτή την προσπάθεια πρέπει να τη στηρίξει ο κόσμος”.

Προτεινόμενα Άρθρα