Κάποιος να τον μαζέψει

από AllAboutARIS

Στη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΑΡΗ όλο το γήπεδο αποδοκίμασε τον Γιάννη Μπουτάρη και αυτός φρόντισε για μια ακόμα φορά να δικαιώσει αυτούς που τον αντιμετώπισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε μία ακόμα δημόσια τοποθέτησή του για τον ΑΡΗ μίλησε προσβλητικά για την ιστορία του και επέμεινε στην ανόητη θεωρία περί μίας ομάδας σε κάθε άθλημα.

Σε συνέντευξή του στο andro.gr ο Γιάννης Μπουτάρης ρωτήθηκε σχετικά με τον ΑΡΗ: «Με τον ΑΡΗ πλέον στην Γ’ Εθνική υπάρχει στο μυαλό σας κάποιο ενδεχόμενο για στήριξη ή εμπλοκή;».

Διαβάστε την απάντηση και συγκρατηθείτε: «Όχι. Είχα πει παλαιότερα, τότε που ο Βαγγέλης Μυτιληναίος ήταν Πρόεδρος του Ηρακλή και ο Παναγιώτης Σπύρου ήταν Πρόεδρος στον ΑΡΗ, ότι δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη να αντέξει τρεις – τέσσερις ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Να έχουμε μια ομάδα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που να γεμίζει το γήπεδο. Δηλαδή, τι να κάνει ο ΑΡΗΣ με τρεις – τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια κατά μέσο όρο, άντε και οχτώ; Σε ποιο επίπεδο να μπορέσει να νιώσει ότι είναι μπροστά; Θέλει να παίξει στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα, διότι περί αυτού μιλάμε.

Είναι δυνατόν να κάνουμε συγκρίσεις; Η πρόταση είναι μία ομάδα για το ποδόσφαιρο, δηλαδή ΠΑΟΚ γιατί έχει λαό. Μία ομάδα για το μπάσκετ, όπερ σημαίνει ΑΡΗΣ, γιατί έχει παράδοση, έχει τον Νίκο Γκάλη, κατεβαίνει ο Γκάλης και ακόμα ανατριχιάζει ο κόσμος. Και μια ομάδα που έχει παράδοση στο βόλεϊ, τον Ηρακλή.
Έτσι, θα έχουμε και τις τρεις ομάδες και η Θεσσαλονίκη θα είναι δυνατή. Κι αν θέλετε να φωνάζετε “Ζήτω ο ΠΑΟΚ, ζήτω ο ΑΡΗΣ, ζήτω ο Ηρακλής”… μπράβο! Να πηγαίνετε στα ερασιτεχνικά ή στα παιδικά»!

Ας πάει μπροστά στον Ντίνο Κούη, τον Γιώργο Ζήνδρο, τον Αλέκο Αλεξιάδη, τον Γιάννη Βένο και να τα πει αυτά ο δήμαρχος, που πριν τις εκλογές όταν ο ΑΡΗΣ έπαιζε Ευρώπη ερχόταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να «τσιμπήσει» καμία ψήφο. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα για όλους.

Προτεινόμενα Άρθρα