"Εχει ταλέντο και τσαγανό"

από AllAboutARIS

"Ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις"

Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ο προπονητής που είχε “ανεβάσει” στον Δημήτρη Σουνά στην πρώτη ομάδα το 2012 και σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του ΑΡΗ.

Ο πρώην τεχνικός των “κίτρινων” δήλωσε στην εφημερίδα “Goal”: “Τον είχα παρακολουθήσει με την Κ-17 σε ένα παιχνίδι του Αρη με τη Δράμα. Με εντυπωσίασε, ήταν καλός στην εκτέλεση, ήξερε να κρατάει μπάλα όμως αργότερα η εκτίμησή μου μεγάλωσε για αυτόν όταν ανακάλυψα πως διαθέτει και τον απαραίτητο ψυχισμό για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά. Ο Σουνάς εκτός από ταλέντο έχει και τσαγανό, δεν πτοείται εύκολα από την πίεση που έχουν ομάδες όπως ο Αρης.

Ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τον βλέπετε στην πρώτη γραμμή παρά το γεγονός ότι ο Αρης πέρασε και περνάει δύσκολες στιγμές. Μπορεί να παίξει και σαν 10άρι και σαν 6άρι, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια ενώ έχει και την επαφή με τα δίχτυα”.

Ο Κατσαβάκης σχολίασε και τα εξωαγωνιστικά θέματα, τονίζοντας: “Αν υπάρχει διοικητική σταθερότητα και ηρεμία, αν μπουν αρχές εντός και εκτός γραμμών ο Αρης θα βρει τον δρόμο του”.

Προτεινόμενα Άρθρα