Αρχίζει να μπαίνει μια σειρά

από AllAboutARIS

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετός καιρός για να ξεδιαλύνει το τοπίο όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, και όπως ήταν φυσικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά θέματα να πάνε πίσω.

Ένα από αυτά φυσικά και ήταν το τηλεοπτικό, με τις αλλαγές στον Ερασιτέχνη να καθυστερούν την αναμενόμενη επικύρωση της συμφωνίας, η οποία τελικά ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα.

Πλέον που υπάρχει η απαραίτητη επικοινωνία ανάμεσα στον Α.Σ και τον Γιώργο Γαλανό, το θέμα διευθετήθηκε, ενώ παράλληλα έγινε και η πρώτη συζήτηση για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, αλλά και για οργανωτικά ζητήματα πάνω στο αγωνιστικό .

Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ακροπόταμο και τη μείωση της διαφοράς από την κορυφή, οι τόνοι έχουν πέσει, ενώ η ψυχολογία της ομάδας είναι σαφώς καλύτερη.

Βέβαια, εξακολουθούν να παρατηρούνται διάφορα ατοπήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι της ομάδας θα έπρεπε ήδη να έχουν αποκλείσει συγκεκριμένες συνεργασίες, με άτομα που το βιογραφικό τους μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και διαμονή στα ελληνικά σωφρονιστικά ιδρύματα μετά από καταδίκες για περιπτώσεις υπεξαίρεσης.

Το παράδοξο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι «αβαντάρονταν» από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Προφανώς θα έχουν κοινά συμφέροντα. Όμως ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να μείνει έξω από αυτά τα βρώμικα παιχνίδια.