Επιστρέφουν οι λάτιν;

από AllAboutARIS

Καλοδεχούμενοι και οι δύο, αλλά υπάρχουν και οι οικονομικοί παράμετροι

Το βιντεάκι που ανέβηκε πρόσφατα με τον Σέρχιο Κόκε στο διαδίκτυο φαίνεται πως έκανε και πάλι αγαπητό τον Ισπανό στον κόσμο του ΑΡΗ, κάτι που γίνεται ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση φυσικά. Κάποιοι θυμούνται τα καλά χρόνια του παίκτη στην ομάδα και κάποιοι άλλοι τις 710 χιλιάδες ευρώ που οφείλει σε αυτήν, χρήματα που έχει επιδικάσει η ΦΙΦΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Η όλη αυτή κατάσταση λοιπόν φαίνεται πως βοηθάει στη δημοφιλία του Κόκε, ο οποίος αυτή την περίοδο αμοίβεται με περίπου 350 χιλιάδες ευρώ από την Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ στην Ινδία. Επειδή λοιπόν τον Ιανουάριο μένει ελεύθερος και το όνομα του πουλάει, ήδη γίνεται συζήτηση για την επιστροφή του, “πακέτο” με τον Ντάρσι Νέτο. Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος και για τους δύο. Το οικονομικό.

Οπως αναφέρεται παραπάνω, ο Κόκε οφείλει αυτές τις 710 χιλιάδες ευρώ, ενώ από την άλλη στον Νέτο οφείλονται 350 χιλιάδες ευρώ! Ολα αυτά βέβαια δεν αφορούν το τωρινό ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ… προσεχώς, αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία. 

Φυσικά μιλάμε για δύο παίκτες που σίγουρα αποτελούν πολυτέλεια για το ρόστερ του ΑΡΗ και θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενοι. Είναι όμως εκπληκτικό το γεγονός ότι ενώ τα προηγούμενα χρόνια μπήκαν στο στόχαστρο, στο πλαίσιο της γενικότερης απαξίωσης της ομάδας, τώρα αποθεώνονται από αυτούς που υβρίζονταν. Το μόνο που απομένει να δούμε κάποιους να ζητούν και την επιστροφή του… Γιάννη Κόντη (πλάκα κάνουμε…) 

Πάντως αν έρθουν, τότε σίγουρα ο τέως εκτελεστικός διευθντής της ΠΑΕ θα έχει πάλι δύο πολύ καλούς του φίλους στην ομάδα…