«Ο αδερφός μου θα επενδύσει άμεσα»

από AllAboutARIS

«Εκτιμώ ότι είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αν βγει νικήτρια μια ομάδα, απλά θα τις δώσει μόνο ένα προβάδισμα και τίποτα παραπάνω», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για τα δύο παιχνίδια του ΑΡΗ με τον Πανσερραϊκό, την κατάσταση στους “κίτρινους”, αλλά και το ενδεχόμενο να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο αδερφός του, μίλησε σε ραδιόφωνο των Σερρών ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα παιχνίδια του ΑΡΗ με τον Πανσερραϊκό: «Πιστεύω ότι το κύπελλο θα καταδείξει το ποια ομάδα υπερτερεί και το αν νιώθει ψυχοπνευματικά καλύτερα κάνοντας μια καλή παρουσία απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τον αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες. Εκτιμώ ότι θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα και η αγωνιστική παρουσία του αγώνα κυπέλλου για το ματς της Κυριακής. Ανεξάρτητα το αν είναι στόχο το συγκεκριμένο κύπελλο της Γ΄Εθνικής για τις δύο ομάδες, θα προστεθεί στην ευρύτερη εικόνα που διαμορφώνουν οι δύο αντίπαλοι»

Για τους προπονητές των δύο ομάδων: «Πιστεύω ότι είναι λάθος προσέγγιση το να λέμε ότι ένας προπονητής γνωρίζει καλύτερα αυτό το πρωτάθλημα από τον άλλον. Προσωπικά για μένα τα αγωνιστικά στοιχεία που ζητάω σε μια ομάδα δεν διαφοροποιούνται με το αν είμαι στη Σούπερλιγκ ή στη Γ΄ Εθνική»

Για τα διοικητικά προβλήματα του ΑΡΗ: «Τέτοια προβλήματα δημιουργούν ανασφάλεια. Ο ΑΡΗΣ όμως έχει πολλά παιδιά έμπειρα, τα οποία μπορούν να ξεχωρίσουν αυτό το σκέλος, με την αγωνιστική τους παρουσία».

Για το ματς της Κυριακής: «Εκτιμώ ότι είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αν βγει νικήτρια μια ομάδα, απλά θα τις δώσει μόνο ένα προβάδισμα και τίποτα παραπάνω».

Για τον φετινό ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ μπήκε στο πρωτάθλημα χωρίς να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες ποδοσφαιριστών. Πιστεύω όμως ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ενισχυθεί με 4-5 στελέχη, ώστε να μπορέσει να πάρει την άνοδο»

Για τον αδερφό του και τα σχέδια του: «Ο αδερφός μου έχει αποφασίσει να επενδύσει άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα από τις πράξεις θα γίνει πραγματικότητα το όραμα που έχει. Υπήρξε ενδιαφέρον τόσο για τον Πανσερραϊκό, όσο και για τον ΑΡΗ. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το περιβάλλον που θα μας επιτρέψει κάτι τέτοιο. Ξεκινήσαμε να ενδιαφερόμαστε για τον Πανσερραϊκό, διότι είναι η γενέτειρα μας και είναι μια από τις περιοχές που αξίζεις να επενδύσεις, καθώς η ομάδα ανέκαθεν έβγαζε ταλέντα. Ο χρόνος θα δείξει που θα επενδύσουμε. Το κριτήριο για μας είναι να επενδύσουμε σε μια περιοχή που να έχουμε κάποιους δεσμούς. Αυτές είναι οι Σέρρες, αλλά και η Θεσσαλονίκη, που μένω χρόνια, αλλά έμενε και ο αδερφός μου πριν φύγει για την Αμερική».