“Σύμφωνοι με όλα τα αιτήματα Κάμπος”

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS σας έδωσε πριν από λίγη ώρα το ρεπορτάζ που πλέον επιβεβαιώνεται και από το ποδοσφαιρικό τμήμα με επίσημο μάλιστα τρόπο καθώς μέσω του arisfc.gr σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καλαιτζίδης συμφώνησε σε όλα τα αιτήματα του Πάουλο Κάμπος

Τις τελευταίες ήμερες οι άνθρωποι που δεν επιθυμούν να σηκώσει κεφάλι ο ΑΡΗΣ και θελουν να τον ελέγχουν και να τον περιορίζουν στα σημερινά δεδομένα της Γ εθνικής, προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα για τις σχέσεις του Δημήτρη Καλαιτζίδη με τον Πάουλο Κάμπος.

Το AllAboutARIS σας έδωσε πριν από λίγη ώρα το ρεπορτάζ που πλέον επιβεβαιώνεται και από το ποδοσφαιρικό τμήμα με επίσημο μάλιστα τρόπο καθώς μέσω του arisfc.gr σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καλαιτζίδης συμφώνησε σε όλα τα αιτήματα του Πάουλο Κάμπος. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Πολύωρη συνάντηση είχε σήμερα στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τον προπονητή της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, καθώς και αυτό της μεταγραφικής ενίσχυσης.
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμφώνησε σε όλα τα αιτήματα που έθεσε η πλευρά του Βραζιλιάνου τεχνικού, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος”.

Προτεινόμενα Άρθρα