Πληρώθηκαν…15νθήμερο!!!

από AllAboutARIS

Να αποκαταστήσει απόλυτα την αξιοπιστία του ΑΡΗ προς πάσα κατεύθυνση ο Άλεξ Κάλας, αλλά και να αναγκάσει σε σιγή κάθε φωνή που έχει στόχο να πλήξει το προφίλ του, αλλά και του συλλόγου με αναπαραγωγή ψεμάτων

Να αποκαταστήσει απόλυτα την αξιοπιστία του ΑΡΗ προς πάσα κατεύθυνση ο Άλεξ Κάλας, αλλά και να αναγκάσει σε σιγή κάθε φωνή που έχει στόχο να πλήξει το προφίλ του, αλλά και του συλλόγου με αναπαραγωγή ψεμάτων. Το AllAboutARIS είχε σημειώσει ότι η πρόθεσή του είναι να πληρώνει κάθε 15 μέρες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το προσωπικό κάτι που ξεκίνησε από σήμερα παρά το γεγονός ότι πριν από μία εβδομάδα είχε εξοφλήσει τον Δεκέμβρη που βέβαια δεν αφορά δική του χρήση!

Οι παίκτες μάλιστα της ομάδας όταν ενημερώθηκαν για τις πληρωμές σήμερα, έκαναν πλάκα μεταξύ τους, έχοντας βιώσει πολλά και διάφορα από την αρχή της σεζόν.

Η πρόθεση του Άλεξ Κάλας είναι να εφαρμόσει ότι ακριβώς και στις εταιρίες του και οι πληρωμές να γίνονται ανά 15 μέρες, γεγονός πολύ σημαντικό. Πάντως ενόψει της Καβάλας οι παίκτες θα βρεθούν στο γήπεδο με γεμάτες τσέπες, αφού στην ουσία μέσα σε μία εβδομάδα έχουν εισπράξει 1,5 μισθό- δόση.

Ένα θέμα σε κάθε περίπτωση είναι ότι την στιγμή που η πλευρά Κάλας έχει διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ (χωρίς τα σημερινά), συν το δώρο των 20.000 δολαρίων στον ΑΣ, υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα…παραπληροφόρησης που προσπαθούν καθημερινά είτε να τον διαβάλουν είτε να πλήξουν μέσα όπως το AllAboutARIS (με στημένες αναρτήσεις περί αβάντας) επειδή γράφουν την αλήθεια. Ο κόσμος όμως πλέον έχει αντιληφθεί το τι συμβαίνει. Και τον ρόλο του καθενός επώνυμου ή ανώνυμου.