«Με αμυντική προσέγγιση και μαχητικό πνεύμα»

από AllAboutARIS

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να υποστηρίξει την προσπάθειά μας, με σωστή και αθλητική συμπεριφορά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Κυριακή (1/2, 5μ.μ.) τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall» και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο arisbc.gr, επισήμανε τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα, ενώ δείχνοντας την ανωτερότητα του ευχήθηκε περαστικά στον Κώστα Κακαρούδη.

«Ξέρουμε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη αναμέτρηση. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά», λέει ο κόουτς του ΑΡΗ και συνεχίζει, αναφερόμενος στον αντίπαλο και στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του στο παρκέ του «Nick Galis Hall»:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, με εμπειρία και παραστάσεις, καθώς αγωνίζεται στο EuroCup. Η δική μας προσέγγιση θα είναι κατ’ αρχήν αμυντική. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ιδιαίτερα σε παίκτες – «κλειδιά» του αντιπάλου που είναι οι κύριοι δημιουργοί του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση για 40 λεπτά».

Ο Δημήτρης Πρίφτης έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ, ενώ ευχήθηκε περαστικά στον αθλητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Κακαρούδη. «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να υποστηρίξει την προσπάθειά μας, με σωστή και αθλητική συμπεριφορά. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Κακαρούδη για τον άτυχο τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή», κατέληξε ο 46χρονος κόουτς.

Προτεινόμενα Άρθρα