"Διαφάνεια, υπευθυνότητα και διάρκεια"

από AllAboutARIS

Ενα καθαρό τοπίο θέλει να δημιουργήσει ο ομογενής επιχειρηματίας στον ΑΡΗ

Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Αλεξ Κάλας όσον αφορά την ενασχόληση του με τον ΑΡΗ, έδειξε ότι επίγνωση της κατάστασης και διάθεση να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα πάντα στο σύλλογο.

“Πλέον είναι θέμα πιο πολύ να κοπιάσουμε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε και όχι να δίνουμε έμπνευσηστους άλλους. Είναι περίπου μόνο 1% η έμπνευση και το υπόλοιπο είναι ιδρώτας, κόπος. Για αυτό προτιμώ να σηκώνω τα μανίκια μου και να πηγαίνω στη δουλειά. Υπάρχει και ένα θέμα, ότι καλώς ή κακώς όλοι κάνουμε λάθη. Σίγουρα υπάρχει περίπτωση να πέσουμε, αλλά θα σηκωθούμε και δεν θα χάσουμε τον δρόμο μας. Και θα υπάρχει μόνο κέρδος. Το 1984 όταν έφυγα, είχα εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Και όταν λέω ότι θα κερδίσουμε όλοι, θα κερδίσουμε. Και εγώ και ο ΑΡΗΣ και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι.

Δεσμεύομαι να έχω διαφάνεια, δεσμεύομαι υπευθυνότητα και διάρκεια σε αυτό που κάνουμε. Ξαναθυμίζω πως έχω επίγνωση των συνθηκών που εισέρχομαι. Και για αυτούς που ίσως το καταλαβαίνουν τώρα, αυτός είναι ο ορισμός της δικαιοσύνης.

Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος χρειάζεται ένα άτομο με ακεραιότητα και το οποίο μπορεί να εμπιστευτεί. Χρειάζεται ένα άτομο που θα επιδείξει όλες τις ικανότητες και τις αρετές που χρειάζεται. Οσα κατέχει ο κόσμος του ΑΡΗ. Οποτε χρησιμοποιώντας μία παροιμία, σε αυτή τη ζωή δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα. Εάν κάποιος σας προσφέρει κάτι δωρεάν, να έχετε το νου σας, γιατί κάποιος θα πληρώσει το τίμημα. Πάντα με το κέρδος, κάποιος πληρώνει το τίμημα”

Προτεινόμενα Άρθρα