"Σοβαρός επιχειρηματίας ο Κάλας"

από AllAboutARIS

""Αθλος ό,τι έχουμε κάνει έως τώρα"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε το στέλεχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Στάθης Ρούσσος, μιλώντας για τη νίκή της ομάδας μπάσκετ, τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αλεξ Κάλας, την εκκαθάριση και όχι μόνο.

Αναλυτικά :

Για τη δεύτερη νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ηταν άθλος αυτό που έχουμε κάνει ως τώρα. Βέβαια ο αγώνας συνεχίζεται, γιατί είναι μακρύς ο δρόμος. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ σε έξι μέρες και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αυτό. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή. Η ομάδα βγάζει μία υγεία, είναι οικογένεια, κάτι πολύ σημαντικό”.

Για το βήμα παραπάνω και αν το σκέφτεται η ομάδα: “Εγώ τουλάχιστον δεν το σκέφτομαι. Το να καθιερωθούμε στην 4άδα ή να ανέβουμε στην 3η θέση, θα με κάνει χαρούμενο. Το θέμα είναι να αντιληφθεί ο κόσμος τι έχει καταφέρει η διοίκηση και να μας στηρίξει”.

Για τον Βεζένκοφ: “Επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του γιατί τον ανέθρεψαν με τρομερή παιδεία και του εύχομαι το καλύτερο. Είναι Αρειανός πάνω απ` όλα και το έδειξε το Σάββατο. Ο,τι μπορεί να φέρει η μοίρα για αυτόν, θα είναι για το καλό του. Είμαστε ευτυχείς που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη και ελπίζουμε το καλοκαίρι αν δεν βρει αυτό που θέλει, του χρόνου να κάνουμε περισσότερα πράγματα”.

Για το χτεσινό γεύμα με τον Κάλας και τους Γερμανούς: “Ο Χέννες μας είπε ότι όταν πρωτοξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό, έπαιζε σε ομάδα μπάσκετ. Ηταν μία πολύ καλή συνάντηση σε καλό κλίμα. Ηθελε και ο κ. Κάλας να συναντηθεί με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Είναι μπασκετάνθρωπος. Κάναμε μία συζήτηση για τα πεπραγμένα στον ΑΡΗ. Μας χαροποίησε ότι την προηγούμενη Κυριακή ήταν σε μίτινγκ στην Αμερική και ταυτόχρονα άκουγε το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ραδιόφωνο. Οι Γερμανοί ήρθαν με συμβουλευτικό χαρακτήρα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει”.

Για την συνάντηση του με τον Αλεξ Κάλας και τις εντυπώσεις που του άφησε: “Εγώ είδα έναν σοβαρό επιχειρηματία που ξέρει του γίνεται. Γνωρίζει ότι αναλαμβάνει ένα ρίσκο και είναι θετικό. Θέλει και ξέρει πως να βοηθήσει και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά”.

Για την εκκαθάριση: “Από αύριο ξεκινάει η δική μου ομάδα. Θα πάρε αρκετό διάστημα γιατί πρέπει να ενημερωθεί το λογιστήριο της ΠΑΕ. Να γίνει ένας ισολογισμό από τις 30/6/14. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τελειώσουμε”.