Ξανά-βάζει φόρμα

από AllAboutARIS

Το ανακοίνωσε ο ίδιος εμμέσως πλην σαφώς χθες στους παίκτες και σήμερα αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά το κάζο στην Δράμα και το μείον τέσσερα από την κορυφή και την άνοδο είναι να ξαναβάλει φόρμα και ποδοσφαιρικά παπούτσια. Όχι απομακρύνοντας τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που παραμένει στο πλευρό του αλλά βγαίνοντας μπροστά και παίρνοντας όλο το βάρος της ευθύνης και της δύσκολης κατάστασης. Ο 58χρονος τεχνικός το ανακοίνωσε ήδη από χθες στους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση και σήμερα αναμένεται εκτός απροόπτου και επίσημα η ανακοίνωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες στη διοίκηση αλλά και τον αδερφό του στην Αμερική όπου εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα. Καταρχήν αποκλείστηκε η προοπτική να έρθει κάποιος άλλος προπονητής αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου και μέτρησε αρκετά η πίεση που του ασκήθηκε από όλους να ξαναβάλει φόρμα. «Ξέρεις την ομάδα καλύτερα από τον καθένα και έχεις την μεγαλύτερη εμπειρία ενώ και πιο αντρίκειο να βγεις εσύ μπροστά» ήταν οι παραινέσεις που άκουσε σχεδόν από όλους ενώ μέτρησαν πολύ και οι κουβέντες με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας την γνώμη των οποίων σέβεται.

Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ήταν να… αδειάσει τον «Ντόμπρα» τον οποίο ο ίδιος έβαλε στη δύσκολη θέση και για αυτό συζήτησε πρώτα μαζί του. Από την στιγμή που ο 38χρονος δεν είχε πρόβλημα και δέχθηκε να παραμείνει στο τεχνικό τιμ άνοιξε και ο δρόμος για την επιστροφή του στη θέση του πρώτου προπονητή.

Προτεινόμενα Άρθρα