Επιτέλους…εύκολα (0-4)!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο ΑΡΗΣ ήταν σοβαρός και ουσιαστικός στα Γιαννιτσά και πήρε μία εύκολη νίκη με 0-4 που μάλιστα είναι και η πιο ευρεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Με κορυφαίο παίκτη τον Σουνά που μοίρασε δυο ασίστ και πέτυχε ένα γκολ ο ΑΡΗΣ σαφέστατα και έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά παραμένει στο -4 με δεδομένο ότι ο Πανσερραικός πέρασε έστω και δύσκολα από τους Αμπελόκηπους.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό έκλεισε στα καρέ της την Αναγέννηση. Σανιά και Νλουντούλου ήταν σαφέστατα πιο ορεξάτοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και μάλιστα ο ΑΡΗΣ απείλησε με δικά τους σουτ την εστία του Σιμψερή. Η μοναδική στιγμή που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στα καρέ του Φυσέκη ήταν με ένα σουτ του Καρακάσογλου στο 13 που απομάκρυνε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του ΑΡΗ.
Όσο περνούσε η ώρα, ο ΑΡΗΣ αύξανε την πίεση του, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν επιπόλαιος. Οι κίτρινοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κεφαλιά του Σαμαρά, σουτ του Πόι, προσπάθεια του Νλουντούλου, αλλά και πλασέ του Καπνίδη μέσα από την περιοχή.

ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Στο 39΄ όμως ήρθε το γκολ για τον ΑΡΗ, όταν ο Σουνάς με μία πολύ ωραία εκτέλεση βρήκε τον προωθημένο Σαμαρά μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.για το 0-1.

ΤΟ “ΚΑΘΑΡΙΣΕ” ΝΩΡΙΣ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να…τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι. Έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και προσπάθησε για το δεύτερο γκολ που τελικά ήρθε στο 55 με τον Γεωργιάδη να βγάζει ωραία σέντρα και τον Νλουντούλου με κεφαλιά στην κίνηση να πετυχαίνει το 0-2.

Η μοναδική στιγμή που η Αναγέννηση έδειξε μία προσπάθεια αντίδρασης ήταν στο 67 όταν πέτυχε γκολ, αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιτ, καθως ο παίκτης που πήδηξε μαζί με τον Φυσέκη για κεφαλιά ήταν εκτεθειμένος, πριν ο Σιδηρόπουλος σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ

Να σημειωθεί ότι από το 65 ο Φερνάντες μπήκε στην θέση του Σανιά και αυτόματα ο Γκόλιας πήγε στα χαφ και ο Πορτογάλος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σαμαρά.

Ο ΑΡΗΣ ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο με πολλές ευκαιρίες και συνεχή πίεση που έφερε ένα τρίτο γκολ στο 77, όταν μετά από ωραία ασίστ του Σουνά (δεύτερη μετά το πρώτο γκολ), ο Νάκας που είχε περάσει νωρίτερα στην θέση του Καπνίδη(πήγε ο Νλουντούλου στην κορυφή) με ωραίο αριστερό πλασέ πέτυχε το 0-3.

Ο Σουνάς ήταν αυτός που επισφράγισε την πολύ καλή του εμφάνιση στο 88 με ένα γκολ. Ο νεαρός με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αντώνης Σαπουντζής): Συμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος(61 Καραδήμος), Καρασαββίδης (77 Κάρτσιος), Κιόρτσης, Μπαξεβάνης (61 Μπάρμπας), Καρακάσογλου, Καπουσούζης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος(80 Λιόνης), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Καπνίδης(70 Νάκας), Σανιά (65 Φερνάντες)

Προτεινόμενα Άρθρα