Μέλκας: «Οι ελπίδες στην διάθεση των παικτών»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Μέλκας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του ΑΡΗ και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν.

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε μετά τον αγώναμε τον Φοίνικα Σύρου: «Μία ομάδα που πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο γήπεδο πρέπει να κάνει και σωστή προπόνηση. Εδώ και τρεις εβδομάδες υπάρχουν ανοικτά πολλά θέματα που στέκονται εμπόδιο στη σωστή προετοιμασία. Έχουμε μπει σε μεγάλες περιπέτειες και βαθμολογικά και οργανωτικά. Δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα και αυτό μας απογοητεύει. Προπονητικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες στη διάθεση των παικτών. Δε μπορώ να ζητάω τίποτα περισσότερο. Στις αρχές της εβδομάδας εξωδιοικητικοί παράγοντες από το υστέρημα τους έδωσαν κάποια χρήματα στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε και τους ζητάμε συγγνώμη που δε μπορέσαμε να βγάλουμε κάτι καλύτερο στο γήπεδο».

 

 

Παβλίεβιτς: «Δείξαμε σεβασμό στον ΑΡΗ»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε: «Δείξαμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο μας, παίξαμε σωστά, με λίγα λάθη και νικήσαμε. Κάναμε καλή εμφάνιση κι αυτό με ικανοποιεί. Ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ μετά την ατυχία του Κυπέλλου. Είμαστε εντός της πρώτης τετράδας και πάμε για έναν δύσκολο αγώνα με ένα από τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος που είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες αλλά αυτό δεν είναι υπέρ μας. Κοιτάω τη δική μου ομάδα και θα προετοιμαστούμε για έναν ακόμα δύσκολο αγώνα».

 

Ο ακραίος του Φοίνικα Ηλίας Λάππας δήλωσε: «Ήμασταν καλύτεροι στον τομέα του μπλοκ – άμυνα και νικήσαμε δίκαια. Είναι μία πολύ καλή νίκη χωρίς απώλειες στην προσπάθεια μας να μείνουμε εντός της πρώτης τετράδας ειδικά μετά τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες της αγωνιστικής. Έχουμε μπροστά μας δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Εθνικό και μέχρι τελευταία στιγμή η 4αδα θα είναι ανοικτή. Ο Μιχαήλοβιτς είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά μη ξεχνάμε πως η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς τον Νικολά και χωρίς τον Νικολά θα την τελειώσει με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και με το καλύτερο αγωνιστικό προφίλ».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα