«Αξίζει να έρθει ο κόσμος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου»

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες του Ερασιτέχνη και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ για την εκδήλωση της 30ης Μαρτίου, στην οποία θα γιορταστούν τα 100+1 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Το μέλος του ΑΣ και εκ των υπευθύνων για το όλο event, Πασχάλης Καραγιάννης, μίλησε στο AllAboutARIS για την γιορτή της ερχόμενης Δευτέρας και κάλεσε τον κόσμο του ΑΡΗ να δώσει το «παρών» σε αυτήν.

«Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι. Εχουν σταλεί με κούριερ και οι χρυσές προσκλήσεις, για όσους θα τιμηθούν και θα τιμήσουν. Οι προετοιμασίες πηγαίνουν γενικότερα πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την κίνηση των προσκλήσεων. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι δίπλα στον σύλλογο. Υπάρχει ανταπόκριση από Αρειανούς στην Σαντορίνη, την Αθήνα, την Σαμοθράκη. Μάλιστα από την Αθήνα θα έρθει και ο πρώην πρόεδρος μας, ο κ. Χολέβας, παρά τα 91 του χρόνια».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την εκδήλωση: «Σίγουρα μιλάμε για κάτι συγκινητικό όσον αφορά την ιστορία τουθσυλλόγου. Εχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά με DVD και φωτογραφίες. Θα είναι κάτι το μοναδικό. Εγώ το είδα και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Αξίζει να έρθουν όλοι να το δουν. Κομμάτια της εκδήλωσης θα βγουν σε DVD. Αυτό θα επιδιώξουμε να το πουλήσουμε, για να έχει και κάποια έσοδα ο σύλλογος. Πραγματικά αξίζει να έρθει ο κόσμος.

Προτεινόμενα Άρθρα