Αμφίβολοι για Ρέθυμνο Νέιμικ και Σίμτσακ

από AllAboutARIS

Η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με το Ρέθυμνο το ερχόμενο Σάββατο ξεκίνησε με προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Όπως αναφέρει το arisbc.gr, “Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει και μια μέρα μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (9/5) με το Ρέθυμνο AEGEAN, στην Κρήτη, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με την προβολή βίντεο από το τεχνικό τιμ προς τους παίκτες. Ακολούθησε προπόνηση, η οποία έγινε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω του χθεσινού (6/5) αγώνα. Ο Άντριου Νέιμικ και ο Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μέση, ακολούθησαν θεραπεία. Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υποφέρει από δισκοκήλη. Η συμμετοχή αμφότερων των σέντερ του ΑΡΗ στον αγώνα της Κρήτης είναι αμφίβολη. Εκτός παρέμεινε και ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (8/5) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall», της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς το απόγευμα για την Κρήτη”.

Προτεινόμενα Άρθρα