Ο Στέφαν Αντεκμπόγιε τοποθετήθηκε για την σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και την επιθυμία του να αγωνιστεί

"Μπαίνω να παίξω το Σάββατο!

Ο Στέφαν Αντεκμπόγιε τοποθετήθηκε για την σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και την επιθυμία του να αγωνιστεί

Ο παίκτης του ΑΡΗ θέλει να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ έστω και με ένα χέρι!!!

Αναλυτικά η συνέντευξη του

– Πόσο δύσκολο είναι για σένα να μην παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια;

Δεν περιγράφεται το πόσο άσχημα αισθάνομαι. Αυτά τα παιχνίδια θέλει να παίζει κάθε αθλητής που αγαπά το μπάσκετ και σέβεται τον εαυτό του. Μου είναι τρομερά δύσκολο να βλέπω τα παιδιά να παλεύουν, να μάχονται, να κουράζονται τόσο και να μην είμαι σε θέση να τα βοηθήσω με την παρουσία μου στο παρκέ. Αλήθεια σας το λέω, αν μου έλεγε ο κόουτς μπες το Σάββατο και παίξε, θα το έκανα έστω και με ένα χέρι».

– Θα μπορούσες να έχεις φύγει, όμως έμεινες εδώ. Γιατί το έκανες;

Γιατί ήρθα σε αυτήν την ομάδα και πάλεψα σκληρά μαζί με τους προπονητές και τους παίκτες, οπότε δεν θα μπορούσα να μην μείνω μαζί τους ως το τέλος και να τους στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ. Θέλω να είμαι εδώ ως το τέλος του δρόμου. Μακάρι να μπορούσα να είμαι «παρών» στο γήπεδο και να βοηθάω τον Άρη.

– Ο κόουτς έκανε ειδική αναφορά σε σένα και το πόσο σημαντική είναι η απουσία σου. Πως νοιώθεις γι’ αυτό;

Είναι πάρα πολύ τιμητικό και τον ευχαριστώ για τα λόγια του, όμως θα με ευχαριστούσε ακόμη περισσότερο αν μπορούσα να μπω έστω και για ένα λεπτό στο παρκέ. Για μια άμυνα, για μια επίθεση, για να δώσω κάποιες ανάσες στον Τόρεϊ ή σε κάποιο άλλο παιδί. Όμως, έστω και έτσι, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα έχει καρδιά, το έδειξε και συνεχίζει να το δείχνει.

– Ποια είναι τα συμπεράσματά σου, από τα δυο πρώτα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

Η σειρά είναι σε ισορροπία, όμως νοιώθω ότι εμείς ήμασταν πιο κοντά στο 2-0 παρά ο αντίπαλός μας. Ελέγξαμε το πρώτο παιχνίδι για 30 λεπτά, το δεύτερο για 35 και για κάποια κακά διαστήματα, χάσαμε το πρώτο και κινδυνέψαμε από το πουθενά στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, νοιώθω όμως ότι εξαρτάται από την δική μας σταθερότητα και συγκέντρωση η έκβαση των μικρών τελικών. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, τους προπονητές και ευελπιστώ ότι τελικά, εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα.

– Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης για το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου;

Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το άγχος και την πίεση που, ξανά, θα βρίσκεται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και να εκτελέσουμε επακριβώς το πλάνο του προπονητή. Νομίζω ότι με προσήλωση στην αμυντική δουλειά που πρέπει να κάνουμε επάνω στα ατού του αντιπάλου μας, αλλά και με συγκέντρωση και καλές επιθετικές επιλογές, μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας το πλεονέκτημα και να κάνουμε το break. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν την διαφορά.

– Τραυματισμοί, άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας, κούραση. Αν ο Άρης καταφέρει να τα προσπεράσει όλα αυτά και να επικρατήσει του ΠΑΟΚ, θα μιλάμε για μια υπέρβαση;

Ο Άρης έχει ήδη κάνει υπέρβαση. Ξέρετε καλύτερα από μένα, πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και πόσα βήματα προόδου έγιναν. Αν καταφέρει να πάρει και την 3η θέση, θα μιλάμε για μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά. Κανένας δεν μας πίστευε στην αρχή, όμως τώρα είμαστε εδώ και πολεμάμε. Επομένως, πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, είναι ικανή για να προσπεράσει κάθε δυσκολία.

"Ο ΑΡΗΣ μπορεί να ανέβει μέσω των επιτροπών της ΕΠΟ"
Προηγούμενο άρθρο "Ο ΑΡΗΣ μπορεί να ανέβει μέσω των επιτροπών της ΕΠΟ"
Επόμενο άρθρο Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος της Θεσσαλονίκης
Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος της Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News