Και στο βάθος… μπαράζ

από AllAboutARIS

Γιατί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ήταν αρκετά βέβαιος χθες στην προπόνηση ότι άνοιξε ο δρόμος για μπαράζ και πως επηρεάζει αυτό τις προπονήσεις.

Η επιστολή που απέστειλε η ερασιτεχνική Νίκη Βόλου σε ΕΠΟ και Football League δηλώνοντας ότι θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική (μένει να στείλει το επίσημο έγγραφο μη συμμετοχής στη Football League και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου όπως είχε κάνει πέρσι ο ΑΡΗΣ) έχει ουσιαστικά ανοίξει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Λογικά κάτι ανάλογο θα κάνει από την επόμενη εβδομάδα και ο ΟΦΗ. Άρα εφόσον εφαρμοστούν κατά γράμμα όσα προβλέπει ο ΚΑΠ και δεν προκύψουν παραπάνω από δυο κενά, είναι πιο πιθανή από ποτέ η διεξαγωγή αγώνων κατάταξης σε χρόνο που θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Τα νέα δεδομένα, λειτούργησαν ως καμπανάκι στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που επιχείρησε να το καταστήσει σαφές και στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση λέγοντάς τους ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και πάλι οι ρυθμοί και να μπαίνει στο πρόγραμμα ξανά η τακτική και οι στατικές φάσεις. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνονται προπονήσεις και Σάββατα αντί για το διήμερο ρεπό που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα