Ο Α.Σ. τίμησε τις πρωταθλήτριες (pics)

από AllAboutARIS

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sports Cafe του Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα το απόγευμα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα των κορασίδων του ΑΡΗ.

Παρουσία όλων των αθλητριών του ΑΡΗ αλλά και του προπονητή, Τάσου Τζιότζιου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις 19:00 η εκδήλωση προς τιμήν της ομάδας των κορασίδων που κατέκτησε το Πανελλήνικο Πρωτάθλημα πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, το “παρών” στην τιμητική εκδήλωση έδωσαν οι αθλήτριες: Χρύσα Θώμογλου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Τσινέκε, Καλλιόπη Γιαννούσιου, Αγγελική Νιγδέλη, Αντιγόνη Χριστάκογλου, Μαρία Καλογρίδη, Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη, Μαρία Βαντσιούρη, Έλενα Σικαλίδου, Ρωξάνη Μπουντούκα και Αντιγόνη Θεοδώρου.

Επίσης στην εκδήλωση, παραβρέθηκε ο γενικός αρχηγός του γυναικείου μπάσκετ του ΑΡΗ , Άγγελος Πανταζής, και ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗ, Τάσος Οικονόμου.

Ο Τάσος Οικονόμου έδωσε τα συγχαρητήρια του στα κορίτσια του ΑΡΗ και στον προπονητή της ομάδας κι ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες.

Επίσης, μίλησε για την επιτυχία του ΑΡΗ να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ η μία εκ των αρχηγών της ομάδας, Έλενα Σικαλίδου, έδωσε κι αυτή με τη σειρά της συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές της και στους προπονητές της ομάδας αλλά και σε όσους βοήθησαν για αυτήν την επιτυχία.

Προτεινόμενα Άρθρα