Τετ α τετ Καλαϊτζίδη-Τεννέ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και όχι μόνο

H ώρα που θα «κλειδώσει» η άνοδος του ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ πλησιάζει και οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται όλο και πιο «ζεστά» για την ενίσχυση της ομάδας, εν όψει της νέας χρονιάς.

Για αυτόν τον λόγο, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα βρεθεί αύριο στην Αθήνα. Ο 58χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Μπάμπη Τεννέ, κυρίως όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή τις παραμονές, τις αποχωρήσεις και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα για την στελέχωση της ομάδας. 

Στο τραπέζι λογικά θα πέσει και το θέμα του προπονητή, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί το «παραθυράκι» που θα επιτρέψει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, όταν αυτή γίνει νέα ΠΑΕ. Θέμα το οποίο εξετάζουν οι νομικοί της ομάδας και ψαχνούν να βρουν λύση.

Οσο ισχύει πάντως αυτή η κατάσταση, η περίπτωση Τεννέ κερδίζει πόντους. Εάν τελικά βρεθεί η λύση, τότε θα ισχύσει ο αρχικός προγραμματισμός και ο 61χρονος τεχνικός θα έχει ενεργό συμβουλευτικό ρόλο στο πρότζεκτ του Αλεξ Κάλας. Ο Καλαϊτζίδης αναμένεται να επιστρέψει στν Θεσσαλονίκη με τον Τεννέ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα δώσει το «παρών» στην ανεπίσημη «πρώτη» της ερχόμενης Τρίτης.