Χωρίς νερό για τρίτη ημέρα το Πευκοχώρι

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Χωρίς νερό βρίσκονται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα νοικοκυριά και τουριστικές επιχειρήσεις στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Μια βλάβη σε αγωγό ύδρευσης άφησε χωρίς νερό το κατακαλόκαιρο την περιοχή του δήμου Κασσάνδρας.

«Η βλάβη σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και επιδιορθώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και σταδιακά άρχισε να γεμίζει η δεξαμενή και να υδροδοτούνται τα χαμηλότερα σημεία του Πευκοχώριου. Ωστόσο οι πολίτες σήμερα άρχισαν να αποθηκεύουν νερό από φόβο μήπως ξανακοπεί η υδροδότηση με αποτέλεσμα η δεξαμενή να αδειάσει», είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης.

Ο δήμαρχος εκτίμησε ότι ως το βράδυ η υδροδότηση θα έχει αποκατασταθεί, ενώ πρόσθεσε ότι αυτήν την περίοδο το Πευκοχώρι μετράει 70 με 80 χιλιάδες κατοίκους και παραθεριστές.

«Ευτυχώς ξενοδοχειακές μονάδες έχουν απόθεμα νερού σε δεξαμενές κι έτσι μπορούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες για να μη γίνουμε ρεζίλι εν μέσω καλοκαιριού» σχολίασε στο Thestival.gr, ο Γιάννης Λασπάς, ταμίας της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Προτεινόμενα Άρθρα