Mr. Gadget: Απλά…εγγύηση!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

To Ε-shop ΜrGadget.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Versa δραστηριοποιείται στο εμπόριο (χονδρική-λιανική) με τη διάθεση συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας όπως και gadgets της απλής καθημερινότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα πορτοφόλια.

O Mr. Gadget είναι εδώ για να βρουν την χαρά τους όλοι οι… gadgetάκηδες του AllAboutARIS και όχι μόνο. Διαβάστε στο δελτίο Τύπου του Mr. Gadget για τις μοναδικές προσφορές και μπείτε στο site του (http://www.themrgadget.gr/ ) για να δείτε ακόμα περισσότερα:

“Η δυναμική μας έγκειται σε 5000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς που αφορούν τεχνολογία για τον αρχάριο, μέσο και έμπειρο χρήστη, και σε είδη καθημερινής οικιακής χρήσης .

Η γκάμα μας αυξάνεται και ανανεώνεται καθημερινά σε είδη τα οποία περνάνε απο εντατικούς ελέγχους και συνοδεύονται απο τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας προκειμένου να απολαμβάνετε με ασφάλεια όλα μας τα προϊόντα.

Στο site μας μπορείτε να βρείτε Αδιάβροχες θήκες για όλα τα κινητά, Selfie Sticks καθώς και ηλιακούς φορτιστές – Powerbanks, ώστε να κάνετε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα χωρίς να ανησυχείτε μην πάθει κάτι το κινητό σας!

Συνεργασίες
Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολυεπίπεδες συνεργασίες (Franchise – χονδρική – υπερχονδρική) σε όλη την Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό”.

Προτεινόμενα Άρθρα