"Τα παιδιά θα έχουν τρομερή βελτίωση"

από AllAboutARIS

Ο Λεωνίδας Βόσδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air" στον "Libero 107,4".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόσδου στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”:

Για τις καινούριες εμφανίσεις των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ: «Έχει καλό γούστο ο κ. Καραμανλής. Την υπόθεση τη χειρίστηκε προσωπικά ο ίδιος. Αυτός είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών και με τη γλυκιά τρέλα που τον διακρίνει έκανε απευθείας την εισαγωγή αυτών των ρούχων που είναι καταπληκτικά».     
                            
Για τη Luanvi που υπογράφει τις νέες εμφανίσεις: «Είναι προσεγμένη εταιρεία και θα έχουμε μία καλή συνεργασία. Οι εμφανίσεις αυτές αφορούν τόσο τους αγώνες όσο και τις προπονήσεις. Η χαρά ενός παιδιού είναι να γραφτεί στην ομάδα και να παίρνει κάθε χρόνο τα ρούχα της ομάδας. Δεν τα καταφέραμε πέρσι, αλλά κάθε χρόνο θέλουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τα γήπεδα στα οποία θα προπονούνται τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ: «Κάναμε μία 3ετή συμφωνία με τα ΤΕΦΑΑ για τα δύο πλαστικά γήπεδα στη Θέρμη και το γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα. Τα τελευταία χρόνια ήταν παρατημένο αλλά για μας ήταν όνειρο ζωής. Την ανακατασκευή του γηπέδου αυτού την έχει αναλάβει η εταιρεία του κ. Καραμανλή, οπότε από Σεπτέμβριο τα μεγάλα τμήματα του ΑΡΗ, οι γεννηθέντες το 2001 και 2002, θα προπονούνται στο γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα. Αυτό είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ γιατί ξέρετε ότι οι επιπτώσεις του πλαστικού γηπέδου είναι τραγικές. Τραυματισμοί όπως χιαστοί, πόνοι στη μέση και στα γόνατα οφείλονται και σε αυτό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όσον αφορά τα μικρότερα τμήματα, οι γεννηθέντες το 2003 μέχρι το 2010 δηλαδή, οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Planet. Είμαστε καλά από γήπεδα, είμαστε καλά από παιδιά και αυτό που απομένει είναι να ανέβει και αγωνιστικά. Μόλις πριν μία εβδομάδα ολοκλήρωσα το πρόγραμμα προπονήσεων για όλα τα τμήματα και θα το παραδώσω στους γυμναστές-προπονητές, που είναι από τα καλύτερα τιμ που υπάρχουν. Τα παιδιά θα έχουν τρομερή βελτίωση. Ήδη έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα. Φέτος θα είναι καθοριστική χρονιά».

Για το φαινόμενο που παρατηρείται με παιδιά από τις ακαδημίες του ΑΡΗ να αποχωρούν: «Όταν υπάρχει ανασφάλεια στην ανδρική ομάδα, νομίζω είναι λογικό κάποιοι γονείς να αποφασίζουν να πάρουν τα παιδιά τους από τον ΑΡΗ. Αν επέλθει μία σταθερότητα στην μεγάλη ομάδα, τότε θα λειτουργούμε απρόσκοπτα για να προετοιμάζουμε τα παιδιά για την πρώτη ομάδα».
 
Για τα τμήματα που θα ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Οι γεννημένοι το 1998, 1999 και 2000 θα ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή είναι η συμφωνία που υπάρχει».

Για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής: «Ολοκληρώσαμε τη στελέχωση. Έχουμε προσλάβει προπονητές, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, ορθοπεδικούς, διατροφολόγους. Είμαστε ένα πλήρες τιμ. Ο κ. Καραμανλής μπήκε “αθόρυβα” τον προηγούμενο Δεκέμβριο στην ομάδα, τώρα τον βλέπω έχει παθιαστεί. Όταν δουλεύεις για τα παιδιά θέλεις να κάνεις το καλύτερο κι αυτός το έχει σε υπέρμετρο βαθμό. Μέχρι πρότινος, στις ακαδημίες ήμασταν εγώ και ο κ. Αλεξιάδης με τη στήριξη του Ερασιτέχνη. Χρειαζόμασταν μία “ομπρέλα” και αυτή τη προσέφερε ο κ. Καραμανλής». 

Για την ανδρική ομάδα του ΑΡΗ: «Θα ήθελα πάρα πολύ κι εύχομαι από καρδιάς να τελειώσει η περιπέτεια που περνάει η ομάδα, να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και μακάρι αυτή να είναι η Football League. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είναι δύσκολο να γίνει και ο σχεδιασμός».

Προτεινόμενα Άρθρα