Σιγή ιχθύος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την απόφαση του Διαιτητικού αναμένει λογικά ο νεαρός επιχειρηματίας

Οι μέρες περνούν, ο ΑΡΗΣ παραμένει χωρίς διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η μοναδική πλευρά που έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής επίσημα το ενδιαφέρον της, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ουσιαστική κίνηση.

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Αρβανιτίδη, ο οποίος στην τελευταία Γενική Συνέλευση, διά στόματος των συνεργατών του, εξέφρασε την πρόθεση του να αναλάβει τον ΑΡΗ είτε στην Β’ είτε στην Γ’ Εθνική, αλλά ακόμα δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη. Στο «στρατόπεδο» του νεαρού επιχειρηματία επικρατεί σιγή ιχθύος, ίσως σε έναν βαθμό και λόγω της εκδίκασης στο Διαιτητικό και της οριστικής απόφασης που αναμένεται για το μέλλον της ομάδας. Αυτή είναι που θα κρίνει λογικά και τις κινήσεις του Αρβανιτίδη, ο οποίος συνεχίζει να επιμένει στις διαβεβαιώσεις που έχει ζητήσει από τον ΑΣ, με κύρια εκείνη της δημιουργίας ΤΑΑ.

Πρόθεση των ανθρώπων των Ερασιτέχνη πάντως ήταν να υπάρξει μία επικοινωνία με την πλευρά Αρβανιτίδη μέχρι και αύριο, κάτι τέτοιο όμως δύσκολα φαίνεται ότι θα γίνει, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει απόφαση από το Διαιτητικό.