Ιστορικό βήμα

από AllAboutARIS

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Facebook θα μεταδώσει ένα ζωντανό αθλητικό γεγονός, δείχνοντας την επιθυμία του να είναι κάτι παραπάνω από μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 18:00 (ώρα Ελλάδας), η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, θα κάνει ένα ιστορικό βήμα, μπαίνοντας στη βιομηχανία των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων. Σε συνεργασία με το ψηφιακό κανάλι του ΝΒΑ, θα μεταδώσει την εκπομπή «The NBA Real Training Camp», κατά την οποία παρουσιάζεται η προπόνηση μίας ομάδας.

Για τη συγκεκριμένη μετάδοση, επιλέχθηκε η ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που είναι η φιναλίστ των περσινών τελικών και κυρίως η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η εκπομπή θα παράσχει στους χρηστές εικόνα από την προπόνηση των παικτών, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις παικτών, προπονητών καθώς και διοικητικών στελεχών της ομάδας.

Μένει να δούμε αν αυτό το γεγονός αποτελεί το ξεκίνημα ενός γενικότερου εγχειρήματος που θα οδηγήσει το Facebook στην απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ή αποτελεί μία προσπάθεια του NBA να προβάλει το περιεχόμενο του επίσημου καναλιού του (NBA TV).

Προτεινόμενα Άρθρα