Restart… στις ακαδημίες του πόλο (pics)

από AllAboutARIS

Με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιείται η… αναγέννηση των τμημάτων υποδομής του πόλο του ΑΡΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Restart… στις ακαδημίες του «κιτρινόμαυρου» πόλο!

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά στο πόλο του ΑΡΗ συνεχίζεται με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο και πλέον, πέραν της ανδρικής ομάδας, στους κόλπους του «κιτρινόμαυρου» πόλο θα υπάρχουν και ηλικιακά τμήματα! 

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης που δημιουργήθηκαν με την έναρξη της νέας αγωνιστικής-σχολικής χρονιάς στην πισίνα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι συγκινητική και μάλιστα διπλάσια από την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη!

Τα πρώτα, λοιπόν, μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, γεγονός που δίνει κουράγιο στους ιθύνοντες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για την «αναγέννηση» του «κιτρινόμαυρου» πόλο.

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δημιουργηθεί πλήρεις ομάδες στις ηλικές του μίνι παίδων (με 15 παίκτες), στο παίδων (με 13 παίκτες) και για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, δημιουργήθηκε τμήμα κορασίδων, αποτελούμενο από 18 κορίτσια!

Υπεύθυνος των τμημάτων στην πισίνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο κ. Βουρδούνιας, στο Ποσειδώνιο ο κ. Χάσκης, ενώ Αρχηγός του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΑΡΗ είναι ο Γενικής Αρχηγός του Υγρού Στίβου, κ. Πασχάλης Καραγιάννης”.

Προτεινόμενα Άρθρα