Η ΕΡΤ που πληρώνουμε ΟΛΟΙ, έκοψε τον ΑΡΗ στο τάι μπρέικ

από AllAboutARIS

Για μία ακόμη φορά η ΕΡΤ έδειξε το… κρατικό της πρόσωπο και προκάλεσε την οργή χιλιάδων Αρειανών, με την κίνηση της να κόψει τον αγώνα της γυναικείας ομάδας του ΑΡΗ με το Μαρκόπουλο για την 3η αγωνιστική της Α1, την στιγμή που ήταν στο τάι μπρέικ κιόλας.

Οι… κρατικοί υπάλληλοι της ΕΡΤ, τους οποίους πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος, άρα ΟΛΟΙ μας, αποφάσισε να κόψει τον αγώνα στο τάι μπρέικ και μάλιστα στο 14-14, με τις “κίτρινες” να κερδίζουν με 17-15. Και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ακροβάτες από την Γλασκώβη (!!!), κάτι που “καθήλωσε” χιλιάδες στην Ελλάδα και την ομογένεια. Αλήθεια ποιος πήρε αυτή την απόφαση; Για ποιο λόγο σταμάτησε η μετάδοση του αγώνα; Μήπως οι αρμόδιοι-αναρμόδιοι δεν γνώριζαν πόσο διαρκεί ένας αγώνας βόλει και τελείωσε ο προγραμματισμένος χρόνος, άρα κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να υποστεί τις συνέπειες; Κανένας σεβασμός στους ανθρώπους οι οποίοι… υποχρεωτικά πληρώνουν τους μισθούς ορισμένων δημοσίων υπαλλήλων, που αποφασίζουν να κόψουν έναν αγώνα στο κρισιμότερο σημείο του.

Μάλιστα ειδική αναφορά κάνει και το volleynews.gr που αναφέρει σχετικά: «λάβαμε πολλά email δυστυχώς είναι όλα υβριστικά. Θα πρέπει πολλοί να αναφώνησαν σήμερα το απόγευμα «Αθάνατη ΕΡΤ όσο μας πληγώνεις, τόσο μας πορώνεις». Οι καιροί αλλάζουν αλλά η ΕΡΤ μένει σταθερή».

Προτεινόμενα Άρθρα