Θα πρέπει να το συνηθίσουν

από AllAboutARIS

Οι κίτρινοι θα συναντήσουν κι άλλους αγωνιστικούς χώρους όπως της Χρυσούπολης. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να είναι και… υποψιασμένοι.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Νέστο, ο Ανδρέας Σκέντζος σχολίασε και τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι κουβέντες των παικτών αλλά και του Νίκου Αναστόπουλου.

Το γήπεδο ήταν πολύ σκληρό και ανώμαλο και δεν επέτρεπε στην ομάδα με τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ο ΑΡΗΣ, να βγάλει στο γήπεδο αυτά που μπορεί. Αυτό συνιστά μια πραγματικότητα που ασφαλώς και δεν μπορείς να την παραβλέψεις και ευνοεί την ομάδα που παίζει πρωτίστως για να μην χάσει όπως όλοι οι φετινοί αντίπαλοι του ΑΡΗ.

Η δεύτερη ανάγνωση είναι όμως ότι τέτοια και ενδεχομένως και χειρότερα γήπεδα, οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν κι άλλο στην πορεία του πρωταθλήματος και όσο θα επιδεινώνεται ο καιρός. Το ξέρουμε από πέρσι και δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Μπορεί αρκετοί παίκτες της ομάδας να μην είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες, οφείλουν όμως να προσαρμοστούν αναλόγως

Προτεινόμενα Άρθρα