"Όλα κινούνται γύρω από το δικό μας παιχνίδι"

από AllAboutARIS

Media Day στον ΑΡΗ σήμερα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να συνιστά προσοχή στην Στεάουα, την οποία χαρακτήρισε ως δυνατή ομάδα, όπως και τον όμιλο πυο συμμετέχει ο ΑΡΗΣ.

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε, η Στεάουα είναι σχεδόν σαν κι εμάς στους αριθμούς. Περίιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που σουτάρει καλά στην περιφέρεια, με δύο έμπειρα τεσσάρια, ένα μεγάλο κορμί στην θέση “5”, έμπειρους πασέρ όπως οι Μαρίνοβιτς και Ράσιτς, πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε” και πρόσθεσε: “Όλα είναι στις θεωρίες, οι οποίες αποδεικνύονται και λανθασμένες. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και η Στεάουα πέρα από την νίκη επί της Τραμπζονσπόρ, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ο όμιλος είναι δύσκολος, πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και σταθερότητα”.
Συνεχίζοντας ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε: “Πρέπει να βάλουμε μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι μας, οι σουτέρ της Στεάουα είναι καλύτεροι από αυτούς της Μπουντούτσνοστ, έχει έναν πιο έμπειρο πόιντ γκαρντ. Όλα κινούνται γύρω από το δικό μας παιχνίδι”
Αναφορικά με την κούραση είπε: “Η κούραση ειναι ένα μεγάλο κεφάλαιο πλέον για την ομάδα μας, τα δύο εκτός έδρας πάνε μαζί, λείπουμε μία εβδομάδα με ταξίδια πολύωρα. Τα δύο παιχνίδια βέβαια μας δίνουν έναν ρυθμό αγωνιστικό, όμως λείπουν προπονήσεις από τους νέους παίκτες στους οποίους θέλουμε να διδάξουμε ορισμένα πράγματα. Ήρθε και ο τραυματισμός του Ουότερς θα είναι σε θέση να παίξει αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό μπορεί να μας βοηθήσει, είναι αποτέλεσμα κούρασης”.

Σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα δένεται μέσα από τα μεγάλα διαστήματα εκτός Θεσσαλονίκης, είπε: “Αναμφίβολα θέλοντας και μη, δενόμαστε και γινόμαστε οικογένεια. Όλες τις στιγμές, γενέθλια γιορτές τις περνάμε μαζί. Όχι ότι υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις, αυτά δυναμώνουν σχέσεις μέσα στην ομάδα”.

Για το ροτέισον είπε: “Πρέπει να ανοίξει το ροτέισον, όλοι οι παίκτες χρειάζονται, όλοι πρέπει να παίξουν κι εγώ πρέπει να δώσω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες”.

Προτεινόμενα Άρθρα