Τρεις εβδομάδες εκτός ο Γεωργιάδης

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Γεωργιάδης υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου και θ΄αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες

Όσον αφορά τ’ αγωνιστικά, απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Κοζάνη Φ.Σ. (08/11, 15:00) στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Νίκο Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο 32χρονος ακραίος αμυντικός της ομάδας μας (υπενθυμίζουμε τραυματίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στη Χρυσούπολη) υπέστη κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, στον οποίο τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας στο πόδι, υπολογίζεται ότι θα μείνει τρεις εβδομάδες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

Από εκεί και μετά, ο Μπάμπης Παυλίδης έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ ο Νίκος Τσουμάνης, από την πλευρά του, ακολούθησε και σήμερα μέρος από το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Προτεινόμενα Άρθρα