«Εύκολη παραμονή και βλέπουμε»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο τεχνικός του ΑΡΗ για το εντυπωσιακό ξεκίνημα των γυναικών στην Α1

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα, οι τόνοι ωστόσο παραμένουν χαμηλοί, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Σολκίδη , στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο προπονητής του ΑΡΗ αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας, τόνισε όμως ότι πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορά. 

Για την πολύ καλή εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Εάν μετά την κλήρωση, μας έλεγαν ότι στις πρώτε τέσσερις αγωνιστικές θα ήμασταν αήττητοι και με δέκα βαθμούς, δεν θα το πιστεύαμε. Υπάρχει φοβερή διάθεση και βοηθάει η συγκυρία της κλήρωσης. Δεν έχουμε παίξει με τους διεκδικητές του τίτλου. Το πρωτάθλημα είναι στα μέτρα μας. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για τον πρώτο στόχο της εύκολης παραμονής. Εφόσον το καταφέρουμε, θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για τους φετινούς στόχους: «Με τρεις ξένες ή μία καλή ξένη, μπορούν να αλλάξουν πολλά. Τα Χριστούγεννα τελειώνει ο 1ος γύρος και εκεί θα δούμε τι στόχους μπορούμε να θέσουμε. Μέχρι στιγμής βγάζουμε μαχητικότητα, με διάθεση και πνεύματα νικητή. Θα πολεμάμε σε όλα τα παιχνίδια και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Ρέθυμνο, στην Θεσσαλονίκη: «Προέρχεται από μία μεγάλη νίκη με την ΑΕΚ. Θα είναι ένα ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι και μακάρι στο τέλος να μας βρει νικητές. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, να έρθει και να δώσει ώθηση στην ομάδα, ώστε να έρθει η νίκη».

Για την μετάβαση της ομάδας από την Α2, σε μία πολύ πιο ανταγωνιστική κατηγορία όπως η Α1: «Κάναμε άμεσα τον σχεδιασμό. Η ομάδα χτίστηκε από νωρίς. Ξέραμε τις παίκτριες θέλαμε. Δημιουργήσαμε μία ομάδα με χαμηλό μπάτζετ, αλλά με πολύ όρεξη και μεράκι. Πήραμε τρεις ξένοι, πάνω στις οποίες αλλάξαμε ριζικά το ρόστερ, πάντα με βάση τις χρονικές δυνατότητες της ομάδας και το μπάτζετ που υπήρχε».

Για την παρουσία του κ. Ρετζεπέρη στην προεδρεία της ομάδας: «Είναι τύχη που υπάρχει ο κ. Ρετζεπέρης στην ομάδα. Αγαπάει υπερβολικά την ομάδα. Είναι χαμηλών τόνων και έχει την συμπεριφορά που πρέπει ως πρόεδρος και είναι πάντα δίπλα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα