Εντός “πετάει”, εκτός “χωλαίνει”

από AllAboutARIS

Η σημερινή αντίπαλος του ΑΡΗ εντυπωσιάζει εντός συνόρων κι απογοητεύει στην Ευρώπη.

Η Μπάνβιτ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Τουρκίας παραμένοντας στην πρώτη θέση τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό κέρδισε την Τραμπζονσπόρ (ομάδα στον όμιλο του ΑΡΗ στο Eurocup) εντός με 88-69 και την Αναντολού Εφές εκτός με 86-87.

Η σημερινή αντίπαλος του ΑΡΗ παρέμενε αήττητη και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του εγχώριου πρωταθλήματος μέχρι και την περασμένη Κυριακή, όταν ηττήθηκε από την Φενέρ εκτος έδρας με 84-75.

Αντίθετα, στο Eurocup δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά και δεν αποτελεί υπερβολή ο ισχυρισμός ότι σήμερα αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι έχουν μόλις μία νίκη στις πρώτες 4 αγωνιστικές, με την Στεάουα στο Βουκουρέστι, ενώ έχουν γνωρίσει την ήττα από την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα, την Ούνικς εντός έδρας και την περασμένη αγωνιστική από την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα.

Σε περίπτωση ήττας και σήμερα από τον ΑΡΗ, η Μπάνβιτ θα παραμείνει τελευταία στον 4ο όμιλο και θα χρειαστεί έναν μίνι… άθλο προκειμένου να ανακάμψει και να τερματίσει σε μία από τις πρώτες 4 θέσεις που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Προτεινόμενα Άρθρα