"Περιμένω καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Αυτή τη στιγμή ο Εθνικός βρίσκεται σε καλή κατάταση και με άριστη ψυχολογία ύστερα από τα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Ο αγώνας θα κριθεί στην τακτική και σε ατομική απόδοση κάθε παίκτη. Εχουμε προετοιμαστεί καλά, δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα και περιμένω καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάκης Μουστακίδης, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την πορεία μας μέσα από δύσκολες συνθήκες, μετακινήσεις και δυνατούς αγώνες. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα όρια μας. Υπάρχει κούραση αλλά προσπαθούμε να κάνουμε σωστή διαχείριση. Μας περιμένει μεγάλο ντέρμπι και στόχος μας είναι να παίξουμε σωστά την τακτική μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ».

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ ναι μεν έχει την προϊστορία υπέρ του (13 νίκες έναντι 11 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης), ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον σημερινό του αντίπαλο στα τελευταία 7 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Η τελευταία εντός έδρας επικράτηση των “κιτρίνων” πραγματοποιήθηκε πριν 4 χρόνια, στις 12 Δεκεμβρίου 2011.

Προτεινόμενα Άρθρα