Τρομοκρατική ενέργεια

από AllAboutARIS

Σε τρομοκρατική πράξη αποδίδει το Κρεμλίνο την πτώση του ρωσικού airbus.

Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών FSB ανακοίνωσαν ότι η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινά οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση. Αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι μια αυτοσχέδια συσκευή με εκρηκτικά εξερράγη και είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του αεροσκάφους.  Μετά από εξέταση στα τμήματα του αεροπλάνου και τα υπάρχοντα των επιβατών, οι ειδικοί εντόπισαν ίχνη εκρηκτικής ύλης. “Κατά τη διάρκεια της πτήσης εξερράγη μια βόμβα με 1,5 κιλό TNT”, συμπλήρωσε.

“Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία έρχεται αντιμέτωπη με βάρβαρα τρομοκρατικά εγκλήματα. Όπως και με την έκρηξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Volgograd στα τέλη του 2013, δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα και κανέναν. Η δολοφονία των υπηκόων μας στο Σινά είναι από τα πιο αιματηρά εγκλήματα σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων”.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την αύξηση των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στη Συρία και έδωσε εντολή στις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες να εντοπίσουν τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής επίθεσης, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. “Το στρατιωτικό μας έργο στη Συρία πρέπει όχι μόνο να συνεχιστεί αλλά και να ενισχυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι τρομοκράτες να καταλάβουν ότι η τιμωρία είναι αναπόφευκτη”, υπογράμμισε.

Προτεινόμενα Άρθρα