Επίσκεψη στο μουσείο του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι ιθύνοντες της τούρκικης ομάδας συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του Σωματείου του Μοναστηρίου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ, “Αντιπροσωπεία του Σωματείου του Μοναστηρίου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα βρέθηκε στο Μουσείο Μπάσκετ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και παρέδωσε στους ιθύνοντες της Trabzonspor Medical Park το μετάλλιο των 12.000 χρόνων του Μοναστηριού και ένα ημερολόγιο των «Ιερολοχιτών» για τα 100 χρόνια του ΑΡΗ.

Το Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα είναι ένα από τα τρία που υπήρχαν στην Τραπεζούντα και επανασυστάθηκε στη Νάουσα. Οι εκπρόσωποι του Σωματείου παρέδωσαν το μετάλλιο και το ημερολόγιο, όπως και από ένα κασκόλ της κάθε ομάδας, στον τζένεραλ μάνατζερ της Trabzonspor Medical Park, Nihat Mala και τον διευθυντή, Mehmet Alendag. Οι εκπρόσωποι της τουρκικής ομάδας έμαθαν πληροφορίες για την ιστορία του ΑΡΗ και ευχαρίστησαν το Σωματείο και την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπάσκετ του Αυτοκράτορα”.

Προτεινόμενα Άρθρα