"Μεγαλύτερη συγκέντρωση με Μπουντούτσνοστ και ΑΕΚ"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανός μίλησε για τον αγώνα με την Καβάλα αλλά και τα επόμενα δύο παιχνίδια με Μπουντούτσνοστ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζερέλ ΜακΝίλ:

Για τον αγώνα και την απόδοση του ΑΡΗ: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε κακό ξεκίνημα αλλά η άμυνα μας έδωσε την ευκαιρία να το ξεπεράσουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα ξεκινάει ακόμη ένα σερί αγώνων μακριά από την έδρα μας και θα προετοιμαστούμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για τα πολλά λάθη που έκανε ο ΑΡΗΣ και που οφείλονται: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. Τα 22 λάθη σε έναν αγώνα, ειδικά για μία ομάδα σαν κι εμάς, είναι πάρα πολλά. Αρκετά λάθη ήταν αποτέλεσμα κακών επιλογών σε φάσεις αιφνιδιασμού, πολλές φορές είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε αλλά αντίθετα χάναμε τη μπάλα κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το πώς αντιμετωπίζει αυτός και οι συμπαίκτες τη σειρά αγώνων που ακολουθούν με Μπουντούτσνοστ και ΑΕΚ: «Δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την προετοιμασία μας πνευματικά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εχουμε μπροστά μας λίγες μέρες προκειμένου να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα και το έχει αποδείξει μέχρι στιγμής στο Eurocup. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για μας και μόλις τελειώσει, τότε θα στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο. Η ΑΕΚ είναι επίσης μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο την Μπουντούτσονστ».

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα: «Είμαι καλά, απλώς μου έχει μείνει ένα πρήξιμο κάτω από το μάτι. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ήταν ακόμα μία μέρα στη… δουλειά».

Προτεινόμενα Άρθρα