Να σπάσει το αρνητικό σερί κόντρα στον Φοίνικα

από AllAboutARIS

Πλήρης θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στη Σύρο για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Φοίνικα.

Με διπλό στόχο να σπάσει το αρνητικό σερί κόντρα στον Φοίνικα αλλά και να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά ταξίδεψε στη Σύρο η αποστολή του ΑΡΗ για τον αυριανό αγώνα.

Ο κεντρικός του ΑΡΗ, Ανδρέας Ανδρεάδης, δήλωσε: «Έχουμε ξεπεράσει την ήττα από την Κηφισιά. Μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε. Δεν το πιστέψαμε στο τέλος και χάσαμε από τα λάθη μας. Εκτός του ΠΑΟΚ όλες τις άλλες ομάδες μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια. Ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα και στην έδρα του είναι ακόμα πιο δυνατός. Είναι στα μέτρα μας ο αγώνας και από εμάς εξαρτάται να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Κοιτάμε το ματς με τον Φοίνικα και κυρίως τον αγώνα με την Ορεστιάδα την προσεχή Κυριακή που είναι αγώνας κλειδί».

Από πλευράς των γηπεδούχων, ο προπονητής του Φοίνικα, Ντούσκο Νίκολιτς, είπε: «Δεν είναι τόσο θέμα κούρασης όσο θέμα συγκέντρωσης να κάνεις το σωστό στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα. Αυτές είναι οι μικρές διαφορές που κάνουν μια ομάδα να ξεχωρίζει. Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με τον ΑΡΗ όπως και τα υπόλοιπα ματς. Θέλουμε να παίξουμε σωστά. Αν το κάνουμε θα μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για τη νίκη. Ο ΑΡΗΣ έχει καλή και έμπειρη ομάδα που πρέπει να την περιορίσουμε από την αρχή. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα μας και κάθε πόντος παίζει ρόλο».

Προτεινόμενα Άρθρα