Άμυνα που φέρνει νίκες

από AllAboutARIS

Βρήκε τις λύσεις και στην επίθεση

Ο ΑΡΗΣ έπαιξε με τον τρόπο που τον χαρακτηρίζει από την αρχή της χρονιάς, με τον τρόπο που έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα,με τον τρόπο που περνάει ο Πρίφτης στην ομάδα,έπαιξε με καλή άμυνα.

Ουκ ολίγοι είναι οι προπονητές που ενστερνίζονται την άποψη ότι η νίκη έρχεται μέσα από μια αποτελεσματική άμυνα και όχι απο μια παραγωγική επίθεση.Κάτι παρόμοιο φαίνεται να ισχύει και στον φετινό ΑΡΗ που με εξαίρεση τα παιχνίδια με ομάδες με 7 και 8 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ και μια στιγμή αδράνειας,έχει κερδίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια του μέσα από την δυνατή άμυνα που παίζει.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η άμυνα του ΑΡΗ δεν ήταν η γνωστή επιθετική άμυνα που μας έχει δείξει η ομάδα του Πρίφτη, και αυτό μπορεί να οφείλεται ίσως στο γεγονός ότι το Ρέθυμνο ενδεχομένως να παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστικό από όσο περίμεναν στον ΑΡΗ ή επειδή ο Πρίφτης γνωρίζοντας ότι η ομάδα της Κρήτης είναι πολύ δυνατή στον ένας εναντίον ενος να επέλξε να παίξει μια πιο στατική άμυνα.

Όπως και να έχει οι κίτρινοι πήραν αυτό που ήθελαν και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Νεπτούνας στις 6 Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα