"Είμαστε πολεμιστές"

από AllAboutARIS

Ο Ντόμινικ Ουότερς στάθηκε στο χαρακτήρα της ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ και μένει ενωμένη στα δύσκολα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΡΗ σημείωσε:

Ο αγώνας δεν ήταν υπέρ σας στο μεγαλύτερο κομμάτι του, μείνατε πίσω με 10 πόντους αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο καταφέρατε και ανατρέψατε τη διαφορά. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για την ανατροπή.

“Φυσικά και είμαστε περήφανοι. Είμαστε πολεμιστές. Οι παίκτες σε αυτή την ομάδα μένουν ενωμένοι στα δύσκολα. Ξέρουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και παραμένουμε πάντα ήρεμοι. Και σήμερα ήμασταν ήρεμοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ξέραμε ότι πρέπει να τελειώσουμε δυνατά τον αγώνα, το καταφέραμε και αισθανθήκαμε καλά”.

Πιστεύεις ότι μετά από αυτή τη νίκη είστε το φαβορί για την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος;

“Το πρόγραμμα είναι δύσκολο ακόμα. Έχουν να παίξουν με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουν αυτούς τους αγώνες θα πρέπει να ολοκληρώσουμε κι εμείς τη σεζόν δυνατά. Ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά δεν εξαρτόμαστε από την 3η θέση, προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ. Δεν ανησυχούμε για τη θέση που θα καταλάβουμε απλά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ”.

Στο σημερινό αγώνα έδειξες στοιχεία του παιχνιδιού σου που δεν συνηθίζεις. Έκανες πολύ trash talking με τον Μπράουν. Τι συνέβη μεταξύ σας;

“Είναι απλά μπάσκετ, η “φλόγα” του αγώνα. Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις σκληρά σε ένα παιχνίδι”.

Αισθάνεσαι ότι βγήκες νικητής από τη μονομαχία σου με τον Μπράουν, με δεδομένο ότι κέρδισε και ο ΑΡΗΣ.

“Η ομάδα κέρδισε κι αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Δεν αγχώνομαι με προσωπικές μονομαχίες. Αυτά είναι θέματα που αξιολογούν άλλοι άνθρωποι για μένα. Η ομάδα κέρδισε και ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που η ομάδα του κερδίζει”.

Ο κόσμος σας υποστήριζε ακόμα κι όταν ήσασταν πίσω στο σκορ και πανηγύρισαν μαζί σας τη νίκη.

“Είδαν τον τρόπο που σφύριζαν οι διαιτητές και μας υποστήριξαν. Είναι σημαντικό αυτό για μας και μας βοήθησαν στο τέλος να κερδίσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς”.

Προτεινόμενα Άρθρα