Προβάδισμα το Παλέ, ψάχνουν ημερομηνία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάρτης μπήκε και μαζί του έρχονται τα γενέθλια της ομάδας

Ο μήνας Μάρτιος που έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες, σηματοδοτεί για τον ΑΡΗ τα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος φέτος κλείνει 102 χρόνια ένδοξης ιστορίας στον χώρο του αθλητισμού. 

Δυστυχώς η επέτειος αυτή δεν βρίσκει τον ΑΡΗ και στην καλύτερη περίοδο, με εξαίρεση φυσικά το μπάσκετ.  Παρόλα αυτά στον ΑΣ έχουν ήδη κάποια πρώτα πλάνα για την γιορτή των 102 χρόνων, την οποία φυσικά δεν μπορούν να εμποδίσουν τα προβλήματα που τον ταλανίζουν.

Ξεκινώντας από τον χώρο που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση για τον εορτασμό των 102 χρόνων, το προβάδισμα αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει το Αλεξάνδρειο, εκεί όπου είχε γιορταστεί και ο ένας αιώνας ζωής του συλλόγου. Το Παλέ μάλιστα βολεύει και στην ημερομηνία που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΑΣ, δηλαδή την 27η Μαρτίου και ημέρα Κυριακή. Το διήμερο εκείνο δεν θα γίνουν αγώνες για την Μπάσκετ Λιγκ και έτσι το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο. Την ίδια ημέρα όμως αγωνίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό και ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας. 

Τόσο το θέμα του χώρου διεξαγωγής όσο και η ημερομηνία, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μετά και τις συζητήσεις των ανθρώπων του ΑΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα