Αλλαγή πλάνων του ερασιτέχνη για τον εορτασμό των 102 χρόνων.

Στο Βικελίδης η γιορτή

Αλλαγή πλάνων του ερασιτέχνη για τον εορτασμό των 102 χρόνων.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον ερασιτέχνη ΑΡΗ και η αδυναμία παραχώρησης του Παλέ κάνει αναγκαστικά πιο λιτή την φετινή γιορτή.

Λιτά και ασορτί με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη χώρα θα γιορτάσει ο ΑΡΗΣ τα 102 χρόνια ιστορίας του που συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, δηλαδή στις 25 Μαρτίου. Η σκέψη που κερδίζει έδαφος και υπαγορεύεται προφανώς και από τα πενιχρά οικονομικά του ερασιτέχνη αλλά και από την αδυναμία παραχώρησης του Παλέ, είναι να μην γίνει γιορτή όπως τις προηγούμενες χρονιές σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου και απλά η εκδήλωση να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης με την συμμετοχή όλων των τμημάτων. Αυτό ήταν και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό τακτικό κάθε δυο εβδομάδες Δ.Σ του ερασιτέχνη.

Μια ώρα αργότερα
Προηγούμενο άρθρο Μια ώρα αργότερα
Επόμενο άρθρο Αργεί το εξιτήριο
Αργεί το εξιτήριο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News